Je werkt als controller en zoekt naar een nieuwe werkplek waar je echt vooruit kunt. Die uitdaging, ruimte voor groei, ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheden, die bieden wij jou als controller bij MONI.

MONI

MONI is een zelfstandige businessunit van mth en levert een unieke formule door digitale clouddiensten te combineren met persoonlijk contact. Een slimme oplossing voor ondernemers om zo hun administratieve processen en controlling te outsourcen. Dit geeft inzicht en continuïteit in hun proces waardoor ze meer tijd overhouden voor hun eigen business. Ook biedt deze digitale dienst voor ondernemers een kostenbesparing op ICT en personeel, persoonlijk advies en een volledig geautomatiseerde boekhouding.

Wegens groei van het team en een aankomende verhuizing hebben we zowel in Zwolle als in Hoevelaken plaats voor een controller.

De functie

Als controller bij MONI ben je medeverantwoordelijk voor de planning, organisatie en kwaliteit van jouw portefeuille en rapporteer je rechtstreeks aan de partner. Je bent coach en vraagbaak voor de assistent-controllers en je profileert jezelf als vakkundig sparringpartner. Een dynamische functie: je houdt jezelf bezig met het monitoren van administraties en btw-aangiften, je verzorgt samen met het team implementaties bij klanten en bent in staat om verbeterpunten voor interne processen te analyseren.

Het beste naar boven halen. In onze relaties, elkaar én onszelf, dat is waar we voor gaan. Onze kernwaarden vertrouwen, openheid, doelgerichtheid en ambitie, vormen hiervoor de basis. We geloven in presteren en in de mens achter de prestatie.

MONI biedt jou

Een uitdagende en afwisselende functie. Een prachtige carrière in een organisatie waar je volop de ruimte en ondersteuning krijgt om je vakinhoudelijk en persoonlijk verder te ontwikkelen.

Werkplezier vinden we heel belangrijk, zodat je iedere dag opgewekt aan de slag kunt. Je komt te werken in een jong en energiek team. Met een huiskamergevoel maken we er samen een fijne werkplek van en je krijgt veel zelfstandigheid en vrijheid om je klanten verder te helpen.

 • We bieden vanuit een persoonlijk opleidingsplan trainingen en coaching.
 • Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk.
 • We bieden een marktconform salaris, een gedeeltelijk premievrij pensioen en flexibele werktijden.

Dit is jouw kans

Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Harold Klein Swormink (06 22 56 62 59) of mail naar Harold@moni.nl.

Niet voor jou maar wel voor een bekende?

Sluit deze vacature niet helemaal aan bij jouw wensen, maar is het wel iets voor iemand die je kent? Stuur deze link dan gerust door en neem zelf vrijblijvend contact op met afdeling Recruitment via onderstaande button. We leren je graag kennen.

LinkedIn 

Geïnteresseerd in MONI? Bekijk onze bedrijfspagina en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen, evenementen en vacatures.

 

Eigenschappen
 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting bedrijfseconomie of accountancy.
 • Je hebt affiniteit met ICT en drive voor innovatie.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring.
 • Je hebt de ambitie om je (verder) te ontwikkelen tot een vakkundig sparringpartner/adviseur voor onze klanten.
 • Je bent nauwkeurig, analytisch en je communiceert duidelijk.
 • Je werkt klantgericht, gestructureerd, resultaatgericht en je bent ondernemend.
 • Het is een pré als je al ervaring hebt met samenstellen van jaarrekeningen.
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week
Verantwoordelijkheden
 • Rapporteren aan klanten en relatiebeheerders met behulp van het MONI-dashboard, inclusief de benodigde kwaliteitschecks.
 • Het opstellen van begrotingen en (liquiditeit)prognoses voor klanten.
 • Je onderhoudt het klantencontact met huidige relaties en draagt actief bij aan verdere uitbreiding van de klantenportefeuille.
 • Samen met het MONI-team draag je proactief bij aan de kwaliteit van de dienstverlening om onze klanten te voorzien van continuïteit in de administratieve processen.
 • Je helpt klanten met het (her)inrichten van de administratieve processen.
 • Je streeft naar innovatie binnen MONI en in de dienstverlening naar onze klanten toe.
 • Lijkt deze baan op jouw lijf geschreven?

  Ben jij de persoon die we zoeken? Top! Stuur ons je cv en wordt onderdeel van team moni!

  Neem contact op

  Soortgelijke vacatures

  Fulltime
  Administratief medewerker

  Amersfoort & Zwolle, Nederland

  Bekijk vacature
  Fulltime
  Stagiair Assistent-Controller

  Amersfoort & Zwolle, Nederland

  Bekijk vacature
  Fulltime
  Assistent-controller

  Amersfoort & Zwolle, Nederland

  Bekijk vacature